Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Yleisurheilun MM-kilpailut 2011
Yleisurheilu MM-2011

Yleisurheilun MM-kisat 2011

Joka toisena vuonna loppukesästä järjestettävä huippu-urheilutapahtuma, Yleisurheilun MM-kisat lähestyvät. Tänä vuonna menestyksestä mitellään Daegussa Etelä-Koreassa 27.8. - 4.9. Yle televisioi kisat suorana, ensimmäinen suora lähetys alkaa lauantaina 27.8. klo 02.50 Suomen aikaa ja ensimmäinen kooste kisojen avauspäivän tapahtumista näytetään klo 10.00 alkaen seuraavana aamuna. Kisoja voi seurata Ylen TV2-kanavalta, internetissä Ylen sivuilta ja kuuntelemalla Radio Suomen kisalähetyksiä. Lisätietoja lähetysajoista ja kilpailuaikatauluista Ylen nettisivuilta www.yle.fi. Ylellä kisoja selostavat sinivalkoiset äänet Antero Mertaranta ja Tapio Suominen.

Vedonlyönnin kannalta kisoista löytyy useita mielenkiintoisia kohteita, mm. Usain Bolt on 200 metrin ylivoimainen ennakkosuosikki ja vahva voittajaehdokas myös 100 metrin tasaisella maanmiehensä Asafa Powellin kanssa.

Peliyhtiö NordicBet antaa 100 metrin kilpailussa Jamaikan kaksikosta Boltille 1,35 voittajakertoimen, kun taas Powellin voittajakerroin on 2,95. Jamaikalaisten menestykseen pikamatkoilla uskotaan siis tänäkin vuonna. Myös bet-at-home.com luottaa jamaikalaisten hallintaan, kolme voittajaksi veikatuinta juoksijaa ovat kaikki jamaikalaisia. Nuoren Boltin hermokontrolli ja lahjakkuus ovat todistetusti uskomattoman korkeata tasoa, nähtäväksi jää jatkaako pitkänhuiskea pikajuoksija ennätystensä parantamista ja kultamitalien saalistamista Etelä-Koreassa.

Suomalaisten mielenkiinto kisoissa kohdistuu muutamien yksittäisten kovien lajinimien lisäksi suomalaisittain vahvoihin lajeihin, joista parhaana esimerkkinä keihäänheitto. Suomen keihäänheiton kärkimies Tero Pitkämäki on viimeaikoina takellellut heittonsa kanssa, hermostollinen ylikuormitustila, mykoplasma sekä pakaravamma ovat vaikeuttaneet tähden harjoittelua ja heikentäneet kisamenestystä ennen MM-kisoja. Pitkämäki on kuitenkin luottavainen kuntoutumisensa suhteen ja uskoo tervehtyvänsä Etelä-Korean kisoihin.

Pitkämäen osallistuminen kisoihin ei ole vielä lukkoon lyötyä, mutta erittäin todennäköistä on että Pitkämäki nähdään Daegussa tositoimissa, onhan hän ylittänyt kisojen A-rajan aikaisemmin tänä vuonna. Pitkämäki on luottavainen kuntoutumisensa suhteen ja uskoo tervehtyvänsä Etelä-Korean kisoihin. Tässä olisi erinomainen vedonlyöntitärppi suomalaisille, kisoihin osallistuessaan Pitkämäen kertoimet lienevät korkeammalla kuin monena aikaisempana vuonna.

Suomen mitalitoivoihin kuuluu ehdottomasti myös nuori keihäänheittäjä Ari Mannio, joka tämän vuoden Kalevan kisoissa ylitti 85 metrin rajan ja lähenteli omaa ennätystään. Mannion nimeäminen kisajoukkueeseen ei siis ollut yllätys. Kysymys kuitenkin kuuluu kuinka Teron ja Arin rahkeet riittävät haastamaan maailman keihäskärjessä vakuuttavalla intensiteetillä viihtynyttä norjalaista Andreas Thorkildseniä.

MM-yleisurheilu 2011: 27. elokuuta - 4. syyskuuta. Daegu, Etelä-Korea.

MM-kisakohteita löytyy seuraavien vedonvälittäjien pelilistoilta:
Yleisurheilu MM-2011 aiheisia uutisia

Parhaat vedonvälittäjät

Unibet
100 € bonus + 10 € mobiiliveto
Guts
100 € bonus
NordicBet
50 € edestä ilmaisvetoja
Pinnacle
Korkeat kertoimet
Betsson
100 € bonus
ComeOn
200% bonus
Expekt
100 € ilmaisveto
LeoVegas
100 € ilmaisveto
Betsafe
150 € bonus
Rizk
100 € bonus
Betway
100 € bonus