Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Veikkausartikkelit > Salibandyvedonlyöntiin paremmat kertoimet netistä

Salibandyvedonlyöntiin paremmat kertoimet netistä

Julkaistu: 17.09.2011 klo 16.10

Salibandyn suosion räjähdysmäinen kasvu viime vuosikymmenen aikana Pohjoismaissa on mahdollistanut myös lajia veikkaavalle entistä laajemmat ja paremmat mahdollisuudet pelata suosikkiotteluitaan internetissä. Nopeatempoista, yleisöystävällistä ja maalirikasta lajia pääsee veikkaamaan perinteisen Pitkävedon lisäksi useiden erikoiskohteiden avulla, jotka tarjoavat toisinaan reiluja ylikertoimia lajiasiantuntijalle. Ulkomaiset uhkapelisivustot päihittävätkin kotimaisen Veikkauksen huomattavasti isommilla kertoimilla ja kattavammilla otteluvalikoimilla.

NordicBet

Paras sivusto salibandyvedonlyöntiin
Laajin kohdevalikoima - myös Suomen divarit. Mainio bonus uusille asiakkaille. Verovapaat voitot!

Siirry NordicBet.comiin >

Pelintarjoajia netissä

Useilta ulkomaisilta pelintarjoajilta löydät merkittävimmät salibandyottelut, kuten naisten ja miesten maaottelut sekä Suomen että Ruotsin korkeimpien liigojen sarja- ja playoff-ottelut. Palvelutarjoajasta riippuen aivan kaikkia sarjaotteluita ei kuitenkaan aina välttämättä pääse pelaamaan.

Pelitarjoajista selkeimmin pintaa syvemmälle on mennyt suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki NordicBet, joka tarjoaa edellä mainittujen lisäksi myös Suomen ja Ruotsin aladivisioonien (1-2 div.) otteluita läpi kauden sekä mm. Norjan ja Tanskan pääsarjatason otteluita.

Kertoimia kannattaa myös tarkkailla Unibetin valikoimasta, josta saatat löytää mehukkaita ylikertoimia. NordicBetiä vastaavaan valikoimaan se ei ole kuitenkaan valitettavasti yltänyt salibandyn saralla.

Voittajavedossa huikeita kertoimia

Syksyisin kauden kynnyksellä uhkapelaajan kannattaa ehdottomasti pelata voittajavetoa, jossa veikataan valitun sarjan voittajaa. Lajia tiiviisti seuraavat tietävät, että kesän aikana tapahtuneet pelaajien seuravaihdokset ja muut muutokset vaikuttavat huomattavasti seurojen menestysmahdollisuuksiin, joita harvemmin on pelintarjoajan toimesta huomioitu.

Esimerkiksi Unibet tarjoaa huikeita kertoimia Ruotsin Superligan voittajasta. NordicBetin voittajavetoa pääset pelaamaan Norjan Eliteserienin, Ruotsin Superliganin ja Allvenskanin sarjojen voittajista. Voittajavedon pelaaminen on mahdollista myös kauden aikana, jolloin kertoimet muuttuvat kauden edetessä.

Arvokisat pelaajan juhla-aikaa

Salibandyssa aikuisten maailmanmestaruuskisat järjestetään joka toinen vuosi. Kuluvan vuoden joulukuussa vedonlyöjien onkin syytä seurata Sveitsissä pelattavia naisten MM-kisoja. Lisäksi pelintarjoajat ottavat usein valikoimaansa harjoitusmaaotteluita ja nuorten arvokisoja, joten kansainvälisiä pelikohteita löytyy läpi vuoden.

Pitkävedossa pääsarjatason otteluiden pelaaminen onnistuu netissä myös yksittäin, eli ns. single-kohteina.

Lyö vetoa Salibandyotteluista NordicBetillä >

Luettu: 306436 kertaa - Kirjoittanut: Toimitus
Tagit: Salibandy Vedonlyönti NordicBet Unibet Pitkäveto

Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Kommentoi

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti

Lisää artikkeleita

Vedonlyönnin perusteet
18.10.2010 klo 00.59

Parhaat vedonvälittäjät

Unibet
100 € bonus + 10 € mobiiliveto
NordicBet
170 € tervetulopaketti
Pinnacle
Korkeat kertoimet
Betsson
100 € bonus
LeoVegas
100 € ilmaisveto
Betsafe
150 € bonus
Guts
50 € bonus
Rizk
100 € bonus
Mr Green
100 € ilmaisveto
Expekt
50% ilmaisveto
ComeOn
100% bonus
Betway
100 € bonus