Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Veikkausartikkelit > Ravivedonlyönti netissä - lyö vetoa hevosista

Ravivedonlyönti netissä - lyö vetoa hevosista

Julkaistu: 15.09.2011 klo 14.55

Suomalaiset ovat tunnetusti raviurheilukansaa. Euroopan viiden suurimman raviurheilumaan joukkoon kuuluva Suomi on nyt myös huomioitu kansainvälisten peliyhtiön silmissä, sillä ravien pelaaminen onnistuu nykyisin myös kotisohvalta käsin. Internetin pelitarjoajien vedonlyöntikohteista tarjoavat kattavan valikoiman eri ravitapahtumia. Suomalaisille tuttujen Kuninkuusajojen ja St Michel -ajojen lisäksi löydät tunnetuimmat ja seuratuimmat suomalaiset kisat, sekä osan ruotsalaisista, ranskalaisista ja tanskalaisista kohteista. Raveja seuraavan pelaajan kannattaakin keskittää pelaamisensa nettiin, sillä tarjolla on usein herkullisia ylikertoimia.

Raviveikkausta tarjoavia peliyhtiöitä

Ravi-vedonlyöntiä internetissä tarjoavat suomalaisille uhkapelaajille tutut sivustot Unibet ja NordicBet. Erityisesti Unibetin listoilta löydät laajan valikoiman kotimaisten ravien lisäksi Tanskan, Ruotsin, Norjan ja Ranskan raveista.

Pelaamaan pääsee yleensä parivetoa, jossa veikataan, kumpi kahdesta hevosesta on ensin maalissa. Yleisempi tapa pelata on kuitenkin voittajaveto. Internetissä pelattavassa voittajavedossa jokaisella hevosella on normaaleista raviradoista poiketen kiinteä kerroin, joka mahdollistaa asiantuntijalle usein reilut ylikertoimet kohteeseen. Seuratuimmissa ravitapahtumissa on kuitenkin usein mahdollista pelata perinteisiä Toto-pelejä, jossa voittaja- ja sijoituskohteissa on muuttuva kerroin.

Suosittuja ravitapahtumia

Kotimaisten merkittävien ravitapahtumien lisäksi netissä on mahdollista pelata myös kansainvälisiä kohteita. Pelaajalle herkullisimpia tapahtumia ovat esimerkiksi Euroopan suurin ravikilpailu Prix d’Amérique Pariisissa ja Ruotsissa järjestettävä Pohjois-Euroopan suurin ravikilpailu Elitloppet. Isojen tapahtumien lisäksi pelattavissa on lukematon määrä pienempiä ulkomaisia ravitapahtumia.

Perinteisten Toto-pelin sijaan pelikohteissa veikataan voittajaa kahden hevosen pareista kiinteäkertomisessa voittajavedossa ja parivedossa. Toisin kuin raviradalta tutussa voittajavedossa ei internetissä ole muuttuvia kertoimia vaan kiinteä kerroin, joka mahdollistaa hurjat ylikertoimet raviasiantuntijalle. Toisinaan on myös mahdollista pelata muuttuvalla kertoimella olevia sijoitus- ja voittajavetoja.

Siirry ravivedonlyönnin pariin Unibetille >

Luettu: 5645 kertaa - Kirjoittanut: Toimitus
Tagit: Ravit V75 Toto Ravivedonlyönti

Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Kommentoi

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti

Lisää artikkeleita

Vedonlyönnin perusteet
18.10.2010 klo 00.59

Parhaat vedonvälittäjät

Unibet
100 € bonus + 10 € mobiiliveto
NordicBet
170 € tervetulopaketti
Pinnacle
Korkeat kertoimet
Betsson
100 € bonus
LeoVegas
100 € ilmaisveto
Betsafe
150 € bonus
Guts
50 € bonus
Rizk
100 € bonus
Mr Green
100 € ilmaisveto
Expekt
50% ilmaisveto
ComeOn
100% bonus
Betway
100 € bonus