Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Veikkausartikkelit > Näin löydät parhaat kertoimet CSGO-vedonlyöntiin

Näin löydät parhaat kertoimet CSGO-vedonlyöntiin

Julkaistu: 28.03.2020 klo 15.48

Klassikkopeli CS:GO, eli Counter-Strike: Global Offensive on nykyään myös erittäin suosittu vedonlyönnin kohde. Isoimmat turnaukset ja yksittäiset liigaottelut keräävät pelivaihtoa jo käytännössä saman verran kuin monet isot jalkapallopelit perinteisemmän urheilun puolella.

Lyö vetoa CS:GO -otteluista

Myös vedonlyöntiyhtiöt ovat huomanneet pelin suosion, ja tarjottavat kohdemäärät ovatkin lisääntyneet rajusti viime vuosina. Tällä hetkellä lähes kaikki peliyhtiöt tarjoavat vedonlyöntiä e-urheilun puolelta CS:GO -otteluista, myös kotimainen Veikkaus!

Pinnacle

Parhaat kertoimet CS:GO-otteluihin
Markkinoiden korkeimmat kertoimet ja laajin kohdevalikoima. Verovapaat voitot!

Siirry Pinnacle.comiin >

Pelien kasvaneet katsojamäärät ja vedonlyöntivaihdot ovat tuoneet pelifirmat myös sponsorimarkkinoille. Käytännössä kaikilta suurimmilta joukkueilta löytyy omat yhteistyösopimukset rahapelialan yritysten kanssa. Maailman ykkösjoukkueeksi useamman vuoden ajan tituleerattu Astralis pelaa ottelunsa Unibetin logo paidoissa. Suomalaisen ENCE:n yhteistyökumppaneina on nähty toistaiseksi NordicBet ja Veikkaus.

Isoimmat liigat ja turnaukset vetokohteina

CS:GO:n ympärille on rakentunut useampi kansainvälinen liiga, joista suurimpana ja nimekkäimpänä on paikkansa vakiinnuttanut ESL. ESL:n haastajaksi alkuvuodesta 2020 kasattu Flashpoint on vetomaailmassa lähes yhtä paljon euroja keräävä tapahtuma.

Liigojen lisäksi suosituimmat kohteet vedonlyöntiin löytyvät erilaisista turnaussarjoista, sekä tietysti myös puolivuosittain järjestettävistä, arvokkaista Major-turnauksista.

Blast Premier ja Dreamhack -turnauskiertueet sekä nimekkäimmät joukkueet keräävät ESL- ja IEM-turnaukset ovat kaikki pelilistoilla vahvasti edustettuina jo hyvissä ajoin ennen ensimmäisten pelien starttia.

Korkeimmat kertoimet CSGO-otteluihin Pinnaclelta

Maltalle lisensoitu Pinnacle.com tarjoaa lähes poikkeuksetta korkeimmat kertoimet CS:GO -otteluihin. Myös kohteiden panosrajat ovat usein kilpailijoita, kuten Unibetia tai Mr Greenia korkeammat. Näin ollen voit lyödä kohteisiin halutessasi myös isompia vetoja.

Yleisimmät vetomuodot ovat normaali Moneyline (voittajaveto), karttakohtaiset voittajat sekä yli/alle kierrosmäärä-vedot. Turnauksiin ja liigoihin löytyy toki myös normaalit kausivedot, eli voit lyödä vetoa siitä, mikä joukkue nostaa voittopokaalin lopulta ilmaan.

Pinnacle ei tarjoa muista poiketen bonusrahaa tai ilmaisvetoja, vaan yrityksen valttikorttina on nimenomaan markkinoita korkeammat kertoimet.

Suomalaisjoukkue HAVU:n kannattajille Pinnacle esports on tullut tutuksi Flashpoint-liigan pääyhteistyökumppanina. Sivusto tarjoaa luonnollisesti kattavimman kohdevalikoiman (ja parhaat kertoimet) Flashpointin peleihin.

Lyö vetoa CS:GO -otteluista Pinnaclella >


Luettu: 543 kertaa - Kirjoittanut: Toimitus
Tagit: CS:GO Counter-Strike Pinnacle

Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Kommentoi

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti

Lisää artikkeleita

Vedonlyönnin perusteet
18.10.2010 klo 00.59

Parhaat vedonvälittäjät

Unibet
100 € bonus + 10 € mobiiliveto
NordicBet
170 € tervetulopaketti
Pinnacle
Korkeat kertoimet
Betsson
100 € bonus
LeoVegas
100 € ilmaisveto
Betsafe
150 € bonus
Guts
50 € bonus
Rizk
100 € bonus
Mr Green
100 € ilmaisveto
Expekt
50% ilmaisveto
ComeOn
100% bonus
Betway
100 € bonus