Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Veikkausartikkelit > Mobiilivedonlyönti vapauttaa – lyö vetoa kännykälläsi mistä vain

Mobiilivedonlyönti vapauttaa – lyö vetoa kännykälläsi mistä vain

Julkaistu: 02.06.2011 klo 17.30

Älypuhelinten ja nopeampien 4G-yhteyksien suosion kasvun myötä myös mobiilivedonlyönnistä on tullut suosittua. Kännykän avulla voit lyödä vetoa vaikkapa bussista, kahvilasta tai futismatsista.

Mobiilivedonlyönti onnistuu lähes kaikilla puhelimilla selaimen kautta toimivilla mobiilikäyttöön rakennetuilla sivustoilla. Osa vedonvälittäjistä tarjoaa myös ladattavan, puhelimeen asennettan erillisen peliohjelmiston. Tämä ei kuitenkaan toimi yleensä esimerkiksi uusilla Android- tai iPhone -puhelimilla.

Selainpohjaiset ja asennettavat ohjelmistot ovat yleensä hyvinkin yksinkertaistettuja ja keveitä, jotta niiden käyttö olisi vaivatonta ja nopeaa myös hitaammilla datayhteyksillä.

Esittelemme ohessa eurooppalaiset mobiilivedonlyöntiä tarjoavat luotettavat bookerit ja heidän tarjoamat mobiilipalvelunsa.

Betssonin mobiiliohjelmiston kautta live-vetoa

Peliyhtiö Betssonin mobiilipelisivu löytyy samasta osoitteesta kuin sivujen normaaliversiokin. Voit lyödä vetoa puhelimen selaimen kautta tai vaihtoehtoisesti ladata samasta osoitteesta löytyvän ohjelmiston puhelimeesi. Valitettavasti ladattava ohjelmisto ei toimi esimerkiksi iPhone-puhelimilla.

Betssonilla voit pelata kännykän kautta normaalia vedonlyöntiä ja live-vedonlyöntiä. Pienin mahdollinen panos on 0,10 euroa ja mobiilisivut/ohjelmisto on käännetty suomeksi, joten pelaaminen on helppoa.

Siirry tästä Betsson.comiin

Tulosseurantaa ja vedonlyöntiä NordicBetin mobiilissa

NordicBet mobiili

Voit pelata NordicBetin mobiilisivun kautta vedonlyöntiä ja live-vetoja, sekä seurata otteluita reaaliajassa tulospalvelun kautta.

Palvelusta on tarjolla myös tyylikäs ja helppokäyttöinen ladattava sovellus, joka toimii Apple-laitteilla (iPhone ja iPad).

NordicBetin mobiilivedonlyöntisivu on käännetty kokonaisuudessaan Suomen kielelle. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinun tulee valita käyttäjätilillesi PIN-koodi, jonka kautta kirjautuminen onnistuu jatkossa helpommin kännykällä pelattaessa.

Siirry tästä NordicBet.comiin

Unibetin mobiilipuoli on alan kehittynein

Unibet mobiili

Unibet.comin tarjoama mobiilivedonlyönti on ehdottomasti Euroopan kärkitasoa. Koko palvelu on rakennettu viimeisen päälle hienosti ja nettisivuille on kasattu kattava tieto- ja ohjepaketti palvelun käyttämiseen. Mobiilipuolta päivitetään myös aktiivisesti tukemaan uusinta tekniikkaa ja uusimpia puhelinmalleja.

Unibetin Mobilesta löydät normaalin vedonlyönnin ja livevedon, tulospalvelun ja mm. suorat soittonapit Unibetin kotimaiseen asiakaspalveluun.

Palveluun pääset näppäilemällä puhelimesi selaimeen osoitteen https://m.unibet.com. Palvelu tukee mm. Android- ja iPhone-puhelimia, sekä Applen iPadia.

Siirry tästä Unibet.comiin


Luettu: 5285 kertaa - Kirjoittanut: Toimitus
Tagit: Mobiilivedonlyönti Matkapuhelin Vedonlyönti Unibet Betsson NordicBet

Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Kommentoi

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti

Lisää artikkeleita

Vedonlyönnin perusteet
18.10.2010 klo 00.59

Parhaat vedonvälittäjät

Unibet
100 € bonus + 10 € mobiiliveto
NordicBet
170 € tervetulopaketti
Pinnacle
Korkeat kertoimet
Betsson
100 € bonus
LeoVegas
100 € ilmaisveto
Betsafe
150 € bonus
Guts
50 € bonus
Rizk
100 € bonus
Mr Green
100 € ilmaisveto
Expekt
50% ilmaisveto
ComeOn
100% bonus
Betway
100 € bonus