Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Veikkausartikkelit > Live-vedonlyönnillä lisäjännitystä

Live-vedonlyönnillä lisäjännitystä

Julkaistu: 08.09.2011 klo 01.12

Live-vedonlyönti on mahdollistanut nopean ja hauskan tavan pelata reaaliaikaisesti esimerkiksi seuraamaasi ottelua. Jatkuvasti muuttuvat pelitilanteet näkyvät myös kertoimissa ja kohteita on usein hyvin laaja-alaisesti. Pelin seuraaminen saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun esimerkiksi veikkaat kuka tekee kotijoukkueen ensimmäisen maalin tai miten ensimmäinen erä ottelussa päättyy.

Suomalaisten pelaajien kannalta live-vedonlyönnin tekee herkulliseksi se, että useat pelintarjoajat mahdollistavat otteluiden seuraamisen samaan aikaan pelaamisen kanssa. Live-vedonlyönti on omiaan nimenomaan asiantuntevalle pelaajalle, jolla on pelisilmää ja kyky analysoida pelin tapahtumien perusteella seuraava tilanne.

Lajeja laidasta laitaan

Live-vedonlyönnin lajikirjo on erittäin kattava. Pystyt pelaamaan reaaliaikaisesti niin jalkapalloa, kuin tennistä, jääkiekkoa, lentopalloa, koripalloa, snookeria, baseballia, amerikkalaista jalkapalloa, rugbya jne. Lajivalikoima sisältää useita eri liigoja ja sarjoja, joten pelattavia kohteita löytyy päivittäin runsaasti.

Pelien vetokohteita on perinteisten lopputulosten, puoliaikatulosten ja tasoitusvetojen lisäksi mitä erilaisimpia, jotka vaihtelevat laji- ja ottelukohtaisesti. Kohteet saattavat olla erittäin nopeatempoisesti pelattavissa, kuten esimerkiksi tenniksessä, jossa pystyt veikkaamaan seuraavan pisteen voittajaa. Saman ottelun kohteita ei luonnollisesti voi pelata samassa kupongissa, mutta kahden saman aikaan pelattavissa olevien otteluiden livekohteet pystyy yhdistämään samalle lapulle.

Live-vetoja tarjoavia peliyhtiöitä

Live-vedonlyönti onnistuu esimerkiksi NordicBetin sivustolla, jossa otteluita on päivittäin reilusti. Laji- ja kohdevalikoima on sen sijaan melko rajattu, eikä pelattavissa ole perinteisten vaihtoehtojen lisäksi juurikaan vaihtelua. Ottelua kohden on usein pelattavissa vain muutama perusvaihtoehto. Kertoimet ovat sen sijaan usein NordicBetillä kilpailukykyiset, joten vertailu pelintarjoajien välillä on suositeltavaa ennen pelaamista.

NordicBetin livebet

Betsafe tarjoaa erittäin selkeän ja toimivan Live-vedonlyönti -palvelun, jossa pelikohteiden pääpaino on selkeästi eurooppalaisissa sarjoissa. Lajivaihtoehdoista löydät muutaman erittäin mielenkiintoisen vaihtoehdon, kuten dartsin, salibandyn ja kriketin. Tosin pelikohtaiset vaihtoehdot ovat valitettavasti hyvin rajoitetut, eikä erikoisvetoja juurikaan ole tarjolla.

Ehdottomasti kattavin otteluvalikoima ja kohteiden kirjo löytyy Unibetin live-vedonlyönnistä. Lajeja löytyy jokaisen makuun ja ottelut sisältävät yleensä runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Poikkeuksena muista pelintarjoajista Unibetiltä löytyy ainutlaatuinen Cash-In toiminto, jossa pystyt lunastamaan nykyisen vetosi ennen kohteen varsinaista päättymistä. Tarjouksen koko vaihtelee aina kyseisen ottelun tapahtumien perusteella ja se saattaa olla suurempi tai pienempi kuin alkuperäinen panos. Miellyttävä ulkoasu ja toimiva palvelu pitävät asiakkaan tyytyväisenä, sekä pelaamisen hauskana. Unibet tarjoaa myös muita useammin Live-TV:n, eli pystyt seuraamaan ottelua pelaamisen yhteydessä.

Kokeile Unibetin live-vedonlyöntiä >

Luettu: 4419 kertaa - Kirjoittanut: Toimitus
Tagit: Live-vedonlyönti Liveveto Cash-in Unibet

Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Kommentoi

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti

Lisää artikkeleita

Vedonlyönnin perusteet
18.10.2010 klo 00.59

Parhaat vedonvälittäjät

Unibet
100 € bonus + 10 € mobiiliveto
NordicBet
170 € tervetulopaketti
Pinnacle
Korkeat kertoimet
Betsson
100 € bonus
LeoVegas
100 € ilmaisveto
Betsafe
150 € bonus
Guts
50 € bonus
Rizk
100 € bonus
Mr Green
100 € ilmaisveto
Expekt
50% ilmaisveto
ComeOn
100% bonus
Betway
100 € bonus