Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Veikkausartikkelit

Veikkausartikkelit

Näin löydät parhaat kertoimet CSGO-vedonlyöntiin

Näin löydät parhaat kertoimet CSGO-vedonlyöntiin

28.03.2020 klo 15.48 | Toimitus | 0 kommenttia

Klassikkopeli CS:GO, eli Counter-Strike: Global Offensive on nykyään myös erittäin suosittu vedonlyönnin kohde. Isoimmat turnaukset ja yksittäiset liigaottelut keräävät pelivaihtoa jo käytännössä saman verran kuin monet isot jalkapallopelit perinteisemmän urheilun puolella.


Salibandyvedonlyöntiin paremmat kertoimet netistä

Salibandyvedonlyöntiin paremmat kertoimet netistä

17.09.2011 klo 16.10 | Toimitus | 0 kommenttia

Salibandyn suosion räjähdysmäinen kasvu viime vuosikymmenen aikana Pohjoismaissa on mahdollistanut myös lajia veikkaavalle entistä laajemmat ja paremmat mahdollisuudet pelata suosikkiotteluitaan internetissä. Nopeatempoista, yleisöystävällistä ja maalirikasta lajia pääsee veikkaamaan perinteisen Pitkävedon lisäksi useiden erikoiskohteiden avulla, jotka tarjoavat toisinaan reiluja ylikertoimia lajiasiantuntijalle. Ulkomaiset uhkapelisivustot päihittävätkin kotimaisen Veikkauksen huomattavasti isommilla kertoimilla ja kattavammilla otteluvalikoimilla.


Ravivedonlyönti netissä - lyö vetoa hevosista

Ravivedonlyönti netissä - lyö vetoa hevosista

15.09.2011 klo 14.55 | Toimitus | 0 kommenttia

Suomalaiset ovat tunnetusti raviurheilukansaa. Euroopan viiden suurimman raviurheilumaan joukkoon kuuluva Suomi on nyt myös huomioitu kansainvälisten peliyhtiön silmissä, sillä ravien pelaaminen onnistuu nykyisin myös kotisohvalta käsin. Internetin pelitarjoajien vedonlyöntikohteista tarjoavat kattavan valikoiman eri ravitapahtumia. Suomalaisille tuttujen Kuninkuusajojen ja St Michel -ajojen lisäksi löydät tunnetuimmat ja seuratuimmat suomalaiset kisat, sekä osan ruotsalaisista, ranskalaisista ja tanskalaisista kohteista. Raveja seuraavan pelaajan kannattaakin keskittää pelaamisensa nettiin, sillä tarjolla on usein herkullisia ylikertoimia.


Live-vedonlyönnillä lisäjännitystä

Live-vedonlyönnillä lisäjännitystä

08.09.2011 klo 01.12 | Toimitus | 0 kommenttia

Live-vedonlyönti on mahdollistanut nopean ja hauskan tavan pelata reaaliaikaisesti esimerkiksi seuraamaasi ottelua. Jatkuvasti muuttuvat pelitilanteet näkyvät myös kertoimissa ja kohteita on usein hyvin laaja-alaisesti. Pelin seuraaminen saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun esimerkiksi veikkaat kuka tekee kotijoukkueen ensimmäisen maalin tai miten ensimmäinen erä ottelussa päättyy.


Mobiilivedonlyönti vapauttaa – lyö vetoa kännykälläsi mistä vain

Mobiilivedonlyönti vapauttaa – lyö vetoa kännykälläsi mistä vain

02.06.2011 klo 17.30 | Toimitus | 0 kommenttia

Älypuhelinten ja nopeampien 4G-yhteyksien suosion kasvun myötä myös mobiilivedonlyönnistä on tullut suosittua. Kännykän avulla voit lyödä vetoa vaikkapa bussista, kahvilasta tai futismatsista.


Sivut: 1 2