Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Veikkausartikkelit

Veikkausartikkelit


Salibandyvedonlyöntiin paremmat kertoimet netistä

Salibandyvedonlyöntiin paremmat kertoimet netistä

17.09.2011 klo 16.10 | Toimitus | 0 kommenttia

Salibandyn suosion räjähdysmäinen kasvu viime vuosikymmenen aikana Pohjoismaissa on mahdollistanut myös lajia veikkaavalle entistä laajemmat ja paremmat mahdollisuudet pelata suosikkiotteluitaan internetissä. Nopeatempoista, yleisöystävällistä ja maalirikasta lajia pääsee veikkaamaan perinteisen Pitkävedon lisäksi useiden erikoiskohteiden avulla, jotka tarjoavat toisinaan reiluja ylikertoimia lajiasiantuntijalle. Ulkomaiset uhkapelisivustot päihittävätkin kotimaisen Veikkauksen huomattavasti isommilla kertoimilla ja kattavammilla otteluvalikoimilla.

Lue lisää...

Ravivedonlyönti netissä - lyö vetoa hevosista

Ravivedonlyönti netissä - lyö vetoa hevosista

15.09.2011 klo 14.55 | Toimitus | 0 kommenttia

Suomalaiset ovat tunnetusti raviurheilukansaa. Euroopan viiden suurimman raviurheilumaan joukkoon kuuluva Suomi on nyt myös huomioitu kansainvälisten peliyhtiön silmissä, sillä ravien pelaaminen onnistuu nykyisin myös kotisohvalta käsin. Internetin pelitarjoajien vedonlyöntikohteista tarjoavat kattavan valikoiman eri ravitapahtumia. Suomalaisille tuttujen Kuninkuusajojen ja St Michel -ajojen lisäksi löydät tunnetuimmat ja seuratuimmat suomalaiset kisat, sekä osan ruotsalaisista, ranskalaisista ja tanskalaisista kohteista. Raveja seuraavan pelaajan kannattaakin keskittää pelaamisensa nettiin, sillä tarjolla on usein herkullisia ylikertoimia.

Lue lisää...

Live-vedonlyönnillä lisäjännitystä

Live-vedonlyönnillä lisäjännitystä

08.09.2011 klo 01.12 | Toimitus | 0 kommenttia

Live-vedonlyönti on mahdollistanut nopean ja hauskan tavan pelata reaaliaikaisesti esimerkiksi seuraamaasi ottelua. Jatkuvasti muuttuvat pelitilanteet näkyvät myös kertoimissa ja kohteita on usein hyvin laaja-alaisesti. Pelin seuraaminen saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun esimerkiksi veikkaat kuka tekee kotijoukkueen ensimmäisen maalin tai miten ensimmäinen erä ottelussa päättyy.

Lue lisää...

Mobiilivedonlyönti vapauttaa – lyö vetoa kännykälläsi mistä vain

Mobiilivedonlyönti vapauttaa – lyö vetoa kännykälläsi mistä vain

02.06.2011 klo 17.30 | Toimitus | 0 kommenttia

Älypuhelinten ja nopeampien 3G-yhteyksien suosion kasvun myötä myös mobiilivedonlyönnistä on tullut suosittua. Kännykän avulla voit lyödä vetoa vaikkapa bussista, kahvilasta tai futismatsista.

Lue lisää...

Vedonlyönnin perusteet

Vedonlyönnin perusteet

18.10.2010 klo 00.59 | Toimitus | 0 kommenttia

Vedonlyönnin perimmäisenä päämääränä on luonnollisesti voittaa rahaa. Voitolliseen vedonlyöntiin voi yltää monen eri asian hallittuaan. Esittelemme tässä artikkelissa muutamia nettivedonlyönnin peruskäsitteitä ja avaamme sanastoa kokemattomille vedonlyöjille.

Lue lisää...

Sivut: 1 2