Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Uutiset > Vedonlyönti kuntavaaleista 2021 – katso parhaat kertoimet!

Vedonlyönti kuntavaaleista 2021 – katso parhaat kertoimet!

Julkaistu: 26.01.2021 klo 13.40

Vedonlyönti kuntavaaleista 2021 – katso parhaat kertoimet!

Vedonlyöntikohteet kevään kuntavaaleihin on avattu ensimmäisillä peliyhtiöillä. Kertoimia löytyy niin koko Suomen vaalituloksen kuin kaupunkikohtaisten tulosten osalta.

Suurimpana suosikkina kertoimien valossa kuntavaaleihin lähtee odotetusti Perussuomalaiset, joiden isoimmalle äänimäärälle on tarjolla uutisen julkaisuhetkellä kerroin 1.65 (NordicBet.com). Useissa gallupeissa ykköseksi noussut PS saa kannoilleen nykyisen pääministeripuolueen SDP:n, jonka kertoimet nousevat yli 2:een.

Helsingin suurimmasta puolueesta käyvät taistoa kertoimien mukaan Vihreät ja Kokoomus, joiden voitto toisi rahat takaisin lähes kaksinkertaisena.

Tältä näyttää tämän hetken kertoimet kuntavaaleihin:

Myös niin kutsuttuja head-to-head (H2H) vetoja on mahdollista lyödä suurimpien kaupunkien kohdalla. Käytännössä nämä tarkoittavat kahden eri puolueen välisiä voittajavetoja äänimääristä. Esimerkiksi Helsingin vaalipiirissä on mahdollista veikata voittajaa vaikkapa Perussuomalaisten ja Vasemmistoliiton tai Keskustan ja Feministisen puolueen väliltä.

USA:n presidentinvaalit keräsi ennätysvaihdot

Vedonlyöntiä poliitikan osalta on nähty jo vuosikausia, mutta täysin uuteen kokoluokkaan politiikka pääsi peliyhtiöillä vuoden 2020 lopulla nähtyjen Yhdysvaltojen presidentinvaalien myötä. Useat eurooppalaiset vedonvälittäjät keräsivät jopa kymmeniin miljooniin kohonneet vaihdot vaalien voittajasta, äänimäärien erosta ja eri osavaltioiden lopputuloksista.

Kotimainen Veikkaus ei ainakaan toistaiseksi tarjoa mahdollisuutta vaalivedonlyöntiin, mutta muilla suomalaisten suosimilla sivustoilla vaalivetoja on listoilla. Nähtäväksi jää, kerääkö kuntavaalit 2021 uudet ennätysvaihdot Suomen vaalivedonlyönnin osalta.


Luettu: 321 kertaa - Kirjoittanut: Toimitus
Tagit: Kuntavaalit NordicBet Politiikka


Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Kommentoi

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti