Veikkausnetti.com

Pinnacle on yksi maailman suurimmista vedonvälittäjistä. Isojen pelivaihtojen myötä se pystyy tarjoamaan usein markkinoiden korkeimmat kertoimet lajiin kuin lajiin. Pinnacle sopii erityisesti vedonlyönnin vakavasti ottaville ja isomman rahan panostajille – panoskatot ovat huomattavasti suuremmat ja voittavia vedonlyöjiä ei myöskään bannata sivustolta.

Siirry pelaamaan! Pinnacle.com

Pinnacle

9.0 / 10

Arvostellut: Veikkausnetti.com

Vuodesta 1998 asti toiminut Pinnacle siirtyi kesällä 2015 vedonlyönnin osalta Maltan ETA-lisenssin alaisuuteen. Tämä tarkoittaa siis käytännössä mm. suomalaispelaajille verovapaita voittoja. Nopeat ja helpot rahansiirrot sekä ystävällinen asiakaspalvelu jo Pinnaclelta löytyivätkin, joten kaikki perusasiat ovat erinomaisella tolalla.

Pinnacle ei tarjoa bonusta, mutta sitäkin suuremmat voitot

Pinnacle ei tarjoa monista muista peliyhtiöistä poiketen ensitalletusbonusta tai ilmaisvetoja asiakkailleen. Tämä ei kuitenkaan harmita kovinkaan kauaa, kun peliyhtiön tarjoamat kertoimet ovat markkinoiden kärkeä.

Ainakaan sinun ei tarvitse selvitellä bonusehtoja ja vaivata päätäsi kierrätysvaatimuksia laskemalla. Takaamme, että ”menetetyt” bonuseurot tulevat takaisin moninkertaisesti suurempien kertoimien myötä voitoissasi.

Pinnacle on myös yksi niistä harvinaisista vedonvälittäjistä, joka ei rajoita voittavien pelaajien panostusta! Sinun ei tarvitse siis pelätä saavasi tilillesi panosrajoitukset muutaman osuneen vedon jälkeen.

Nopeaa asiakaspalvelua ja toimivat rahansiirrot

PinnacleSportsin asiakaspalvelu selvittää ongelmasi erittäin nopeasti. Saat apua sähköpostitse osoitteessa csd@pinnaclesports.com ympäri vuorokauden. Suomea asiakaspalvelijat eivät taida, vaikka firman nettisivut toimivatkin selvällä Suomen kielellä. Viestit tulee siis kirjoittaa englanniksi.

Voit tallettaa ja kotiuttaa Pinnaclelle seuraavilla menetelmillä: Visa, MasterCard, Visa Electron, Bitcoin, Skrill, Pankkisiirto, Paysafecard ja Neteller. Minimitalletus on 10 euroa eikä talletuksista peritä kuluja. Ilmaisia kotiutuksia voi tehdä yhden per kalenterikuukausi.

Uusimpiin maksutapoihin euro-tileillä on lisätty Bitcoin-virtuaalivaluutta. Bitcoineilla on mahdollista tehdä talletuksia aina 8000 euron maksimiin asti per vuorokausi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymys Onko Pinnaclella Maltan lisenssi?

Pinnacle sai Maltan pelilisenssin vuonna 2015. Suurinta osaa eurooppalaisista asiakkaista (myös suomalaisia) palvellaan Maltan ETA-lisenssin alaisuudessa.

Pinnacle aiheisia uutisia

19.03.2015 klo 20.58Pinnacle Sportsille Maltan pelilisenssi

Löytyykö sinulta kokemuksia Pinnacle.comissa pelaamisesta? Kerro niistä muille oheisen lomakkeen avulla! Olet vapaa jakamaan niin positiiviset kuin negatiivisetkin kokemukset.


Kommentoi Anna uusi kommentti

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti

Pähkinänkuoressa

Plussat ja miinukset

Plussa Useimmiten markkinoiden korkeimmat kertoimet
Plussa Bitcoin-talletukset

Talletusvaihtoehdot

Euteller verkkopankkitalletukset Visa Visa Electron Mastercard Bitcoin Moneybookers Neteller Paysafecard

Minimitalletus: 10 €

Kotiutusvaihtoehdot

Euteller verkkopankkitalletukset Visa Visa Electron Mastercard Bitcoin Moneybookers Neteller

Minimikotiutus: 10 €

Verovapaat voitot ETA-lisenssi

Kyllä, lisenssi Maltalla

Lisää vedonvälittäjiä

Unibet
100 € bonus + 10 € mobiiliveto
NordicBet
170 € tervetulopaketti
Betsson
100 € bonus
LeoVegas
100 € ilmaisveto
Betsafe
150 € bonus
Guts
50 € bonus
Rizk
100 € bonus
Mr Green
100 € ilmaisveto
Expekt
50% ilmaisveto
ComeOn
100% bonus
Betway
100 € bonus