Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Uutiset > Jallu Rantasen veikkausvihjeet: Kamerun voittaa Japanin

Jallu Rantasen veikkausvihjeet: Kamerun voittaa Japanin

Julkaistu: 14.06.2010 klo 15.45


Jallu Rantasen veikkausvihjeet: Kamerun voittaa Japanin

Expektin asiantuntijatiimiin kuuluva Jallu Rantanen antaa jalkapallon MM-kisojen ajan joka kierrokselle pelivihjeet. Maanantaille 14.6. Rantasen vihjeet olivat seuraavanlaiset.

Hollanti - Tanska
Kaikki karsintaottelunsa voittanut Hollanti lähtee otteluun suosikkina. Hollannin hyökkäyspeli ei kaadu Arjen Robbenin poissaoloon, vaan Robin Van Persien, Wesley Sneijder ja Dirk Kuyt pitävät huolen siitä, että Tomas Sörensen Tanskan maalissa pysyy työllistettynä. Tanska ei vakuuttanut viimeisissä treenipeleissä, sillä selkään tuli niin Etelä-Afrikalta kuin Australialtakin. Niklas Bendner ja Jon Dal Tomasson ovat todennäköisesti sivussa Tanskan kokoonpanosta, joten herää kysymys kuka tekee juuttien maalit? Tanska keskittyy varjelemaan omaa maaliaan ja Hollanti ottaa 1-0 voiton.

Japani - Kamerun
Kotimantereelllaan pelaava Kamerun on suosikkini tähän otteluun. Japani pelasi sarjan kovia treenipelejä ja hävisi kaikki, joten itseluottamus ei liene korkealla. Tappio tästä ottelusta tietää melkein varmasti jäämistä jatkopelejen ulkopuolelle, sillä Hollannin lyöminen äärimmäisen vaikeaa. Paljon on ollut puhetta siitä, että seurajoukkueissa maaleja tehtaillut Samuel Eto'o ei löytänyt tehojaan maajoukkueen paidassa. Inter-kärki varmasti haluaa vaientaa Roger Millan ja muut kriitikot. CSKA Moskovan paidassa tällä kaudella Mestarien liigassa esiintynyt Keisuke Honda on Japanin vaarallisin pelaaja. Kamerun voittaa 2-0.

Italia - Paraguay
Tässä kohtaavat F-lohkon ennakkoon kaksi vahvinta joukkuetta. Hallitseva maailmanmestari Italia on pieni suosikki, vaikka joukkueelta ei odetekaan ihmeitä näissä kisoissa. Paraguay pärjäsi hyvin Etelä-Amerikan karsinnoissa, joten joukkue lähtee hyvällä itseluottamuksella Italian kaatoon. Paraguaylla on vahva hyökkäys. Cardoso viimeisteli Benficalle 26 maalia ja voitti Portugalin sarjan maalikuninkuuden, kun taas argentiinalaistaustainen Cardoso osui Dortunmundille 19 kertaa. Roque Santa Cruzilla pitäisi riittää pelinälkää vaisun Manchester Cityssä vietetyn kauden jälkeen. Uskon, että tässä pelissä jäädään tasuriin.

Siirry tästä veikkaamaan MM-kohteita Expektillä


Luettu: 2254 kertaa - Kirjoittanut: Toimitus
Tagit: Expekt Jalkapallon MM 2010 Jallu Rantanen Veikkausvihjeet


Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Kommentoi

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti