Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Uutiset > Jallu Rantanen: Hollanti ja Saksa pelaavat MM-finaalissa

Jallu Rantanen: Hollanti ja Saksa pelaavat MM-finaalissa

Julkaistu: 06.07.2010 klo 14.47


Jallu Rantanen: Hollanti ja Saksa pelaavat MM-finaalissa

Expekt.comin asiantuntijatiimiin kuuluva Jallu Rantanen antaa jalkapallon MM-kisojen ajan joka kierrokselle pelivihjeet. Maanantaille 6.7. Rantasen vihjeet olivat seuraavanlaiset.

Uruguay - Hollanti 2
Uruguayn Oscar Tabarezilla on jonkin verran kokoonpanohuolia Hollanti-ottelun alla. Luis Suarez on pelikiellosssa torjuttaan Ghanaa vastaan pallon kädellä maaliviivalta. Keskikentältä Nicolas Lodeiro on varmuudella sivussa ja toppari Luganon pelaaminen on epävarmaa. Hollannilta puuttuvat De Jong ja Van der Wiel pelikieltojen vuoksi.
Brasilian kaataminen puolivälierissä nosti hurjasti Hollanin itseluottamusta. Brassit joutuivat toistamiseen rikkomaan Arjen Robbenia ja odotan myös uruguaylaisten laittavan vikkelän laiturin erikoisvartiointiin. Interissä triplan voittanut Sneijder on ollut vahva myös MM-turnauksessa, mutta Van Persieltä ja Kuytilta ei ole vielä nähty parasta. Uruguay on selvinnyt kisoissa näin pitkälle loistavan kärkikaksikon Forlan-Suarez ja periksiantamattoman joukkuepuolustamisen ansioista. Luulen, että historiansa ensimmäistä MM-kultaa metsästävä Hollanti osoittautuu lationoille liian kovaksi palaksi. 0-2.

Saksa - Espanja X
Saksa on ollut uskomattoman tehokas jatkokierroksilla iskien yhteensä kahdeksan maalia Englannin ja Argentiinan verkkoon! Samaan aikaan Espanja on edennyt rimaa hipoen jatkoon tehden molemmissa jatko-otteluissaan ainoastaan kaksi maalia 1-0 Portugali ja 1-0 Paraguay. Espanjan parasta ei ole vielä nähty näissä kisoissa. Espanja oli selkeästi 2008 EM finaalissa Saksaa edellä, vaikka peli päättyikin vain 1-0. Mielestäni Espanja ei ole löytänyt kahden vuoden takaista tasoaan. Saksan joukkuen on nuorentunut ja mennyt harppauksin eteenpäin tuossa ajassa. Näissä kisoissa itsensä läp lyöneen Tomas Müllerin puuttuminen on iso menetys Joachim Löwille. Toimivatko Saksan huippunopeat vastaiskut hyvin organisoitua Espanjaa vastaan? Veikkaan varsinaisen peliajan päättyvän 2-2 ja Saksan jatkavan finaaliin rankkareiden kautta!

Siirry tästä veikkaamaan MM-kohteita Expektillä


Luettu: 2208 kertaa - Kirjoittanut: Toimitus
Tagit: Expekt Jalkapallon MM 2010 Jallu Rantanen Veikkausvihjeet


Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Kommentoi

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti