Veikkausnetti.com
Veikkausnetti.com > Ilmaisvedot

Ilmaisvedot 2021

Etsitkö parhaita ilmaisvetoja eurooppalaisille peliyhtiöille? Tulit oikeaan paikkaan! Osa vedonvälittäjistä tarjoaa uusille asiakkailleen normaalin talletusbonuksen sijasta ilmaisvetoja tai riskittömiä ensimmäisiä vetoja. Olemme keränneet tähän parhaat ilmaisvetotarjoukset luotettavilta, eurooppalaisilta vedonlyöntiyhtiöiltä.

Parhaat ilmaisveto-tarjoukset

Kello Päivitetty viimeksi: 27.5.2021 klo 15.34


Lyö vähintään 10 euron ensimmäinen veto ja saat LeoVegasilta panosta vastaavan ilmaisvedon pelitillesi! Maksimisumma ilmaisvedolle on 100 euroa. Ilmaisveto on pelattavissa 24h ensimmäisen ehdot täyttäneen vedon lyötyäsi.

LeoVegasin tarjoamalla ilmaisvedolla ei ole kierrätysvaatimusta! Ensimmäinen veto tulee olla lyötynä minimikertoimella 1.80.

Talleta vähintään 10 € ja lyö talletussummasi edestä vetoja, niin saat Mr Greeniltä panosta vastaavan ilmaisvedon pelitillesi! Maksimisumma hyvitettävälle ilmaisvedolle on 100 euroa. Saat ilmaisvedon käyttöösi, kun lyömäsi vedot ovat ratkenneet.

Ilmaisvedon panosta ei palauteta, mutta voitot maksetaan kierrätysvaatimuksista vapaana rahana tilille.

Uudet Expektin asiakkaat saavat ensimmäisen vetonsa yhteydessä 50% ilmaisvedon. Maksimipanos ilmaisvedolle on 50 euroa, jonka saa siis lyömällä vedon 100 euron (tai suuremmalla) panoksella.

Minimipanos ensimmäiselle vedolle on 20 euroa. Voitot kierrätysvaatimuksista vapaat, mutta panosta ei palauteta.

NordicBet 20 € ilmaisveto mobiiliin
Lue lisää Lunasta tarjous!

NordicBetin uudet asiakkaat saavat kaksiosaisen talletusbonuksen, jonka jälkimmäisen osan lunastettuasi saat lisäpalkintona 20 euron ilmaisvedon. Minimitalletus bonusten lunastamiseen on 10 euroa.

Ilmaisvedoilla saadut voitot tulee kierrättää vähintään kolme kertaa minimikertoimella 1.50.

Puhtaita ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja

Ilmaisvedoilla tarkoitetaan joko liittymislahjana tai ensimmäisen vedon yhteydessä annettavaa ilmaista vetoa. Myös riskittömistä vedoista puhutaan yleisesti ilmaisina vetoina. Niiden kohdalla asiakas voi siis veikata ensimmäisen kerran riskittömästi, sillä tappion tullessa kohdalle peliyhtiö palauttaa panoksen tarjousehtojen mukaisesti.

Esimerkiksi LeoVegasin ja Mr Greenin ilmaisvedot toimivat perinteisen mallin mukaan, eli saat pelitilillesi ilmaisen vetokupongin riippumatta osuuko ensimmäinen betsisi vaiko ei. Molemmat tarjoavat uusille vedonlyöjille mahdollisuuden lunastaa jopa 100 euron ilmaisen vedon, joten parempaa tarjousta ei markkinoilta löydy.

Näin helposti LeoVegasin ilmaisveto lunastetaan!

  • 1. Rekisteröidy osoitteessa LeoVegas.com ja tee ensimmäinen talletuksesi.
  • 2. Lyö vetoa kertoimella 1.80 tai suuremmalla. Ilmaisveto hyvitetään ensimmäisen vetosi perusteella, joten valitse panos huolella!
  • 3. Saat ilmaisvedon pelitilillesi 24h kuluessa ensimmäisestä vedostasi. Ilmaisvedolla saaduilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta, mutta panosta ei kuitenkaan palauteta. Maksimipanos ilmaisvedolle on 100 euroa.

Parhaat vedonvälittäjät

Unibet
100 € bonus + 10 € mobiiliveto
NordicBet
170 € tervetulopaketti
Pinnacle
Korkeat kertoimet
Betsson
100 € bonus
LeoVegas
100 € ilmaisveto
Betsafe
150 € bonus
Guts
50 € bonus
Rizk
100 € bonus
Mr Green
100 € ilmaisveto
Expekt
50% ilmaisveto
ComeOn
100% bonus
Betway
100 € bonus