Veikkausnetti.com

Pinnacle on yksi maailman suurimmista vedonvälittäjistä. Isojen pelivaihtojen myötä se pystyy tarjoamaan usein markkinoiden korkeimmat kertoimet lajiin kuin lajiin. Pinnacle sopii erityisesti vedonlyönnin vakavasti ottaville ja isomman rahan panostajille – panoskatot ovat huomattavasti suuremmat ja voittavia vedonlyöjiä ei myöskään bannata sivustolta.

Siirry pelaamaan! Pinnacle.com

Pinnacle

9.0 / 10

Arvostellut: Veikkausnetti.com

Vuodesta 1998 asti toiminut Pinnacle siirtyi kesällä 2015 vedonlyönnin osalta Maltan ETA-lisenssin alaisuuteen. Tämä tarkoittaa siis käytännössä mm. suomalaispelaajille verovapaita voittoja.

Pinnacle ei tarjoa bonusta, mutta sitäkin suuremmat voitot

Pinnacle ei tarjoa monista muista peliyhtiöistä poiketen ensitalletusbonusta tai ilmaisvetoja asiakkailleen. Tämä ei kuitenkaan harmita kovinkaan kauaa, kun peliyhtiön tarjoamat kertoimet ovat markkinoiden kärkeä.

Ainakaan sinun ei tarvitse selvitellä bonusehtoja ja vaivata päätäsi kierrätysvaatimuksia laskemalla. Takaamme, että ”menetetyt” bonuseurot tulevat takaisin moninkertaisesti suurempien kertoimien myötä voitoissasi.

Nopeaa asiakaspalvelua ja toimivat rahansiirrot

PinnacleSportsin asiakaspalvelu selvittää ongelmasi erittäin nopeasti. Saat apua sähköpostitse osoitteessa csd@pinnaclesports.com ympäri vuorokauden. Suomea asiakaspalvelijat eivät taida, vaikka firman nettisivut toimivatkin selvällä Suomen kielellä. Viestit tulee siis kirjoittaa englanniksi.

Voit tallettaa ja kotiuttaa Pinnaclelle seuraavilla menetelmillä: Visa, MasterCard, Visa Electron, Moneybookers, Pankkisiirto ja Neteller. Minimitalletus on 10 euroa eikä talletuksista peritä kuluja. Ilmaisia kotiutuksia voi tehdä yhden per kalenterikuukausi.Pinnacle aiheisia uutisia

19.03.2015 klo 20.58Pinnacle Sportsille Maltan pelilisenssi


Ei vielä yhtään kommenttia. Ole ensimmäinen ja kerro mielipiteesi oheisella lomakkeella.


Kommentoi Anna uusi kommentti

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti


Lisää vedonvälittäjiä

Unibet
100 € bonus
Guts
100 € bonus
NordicBet
50 € edestä ilmaisvetoja
Betsson
100 € bonus
ComeOn
200% bonus
Expekt
50 € riskitön veto
Betsafe
150 € bonus
Betway
100 € bonus
bet-at-home
100 € bonus