Veikkausnetti.com

ComeOn on huhtikuussa 2011 vedonlyöntimarkkinoille tullut peliyhtiö, joka tarjoaa erittäin tyylikkään ja toimivan palvelun veikkaajille. Tutustu tarkemmin ja näet miksi ComeOn on hyvä vaihtoehto pohjoismaiselle vedonlyöjälle.

Siirry pelaamaan! ComeOn.com

ComeOn

8.0 / 10

Arvostellut: Veikkausnetti.com

Ainakaan pelivalikoiman laajuudessa ComeOn ei häviä yhtään kilpailijoilleen. Pelattavaa löytyy yli 90 eri maan sarjoista.

Kotimaan sarjoista kohteita löytyy mm. miesten Salibandyliigasta, jalkapallon Veikkausliigasta ja jääkiekon SM-liigasta.

ComeOnilta 200% bonus ensimmäiselle talletukselle

Kaikki ComeOnille ensimmäistä talletustaan tekevät saavat 200% bonuksen 100 euroon asti. Bonuksen voi kierrättää vedonlyönnin lisäksi myös casinopeleissä.

Veikatessa bonus tulee kierrättää vähintään 10x minimikertoimella 1,80. Saat bonuksen automaattisesti tallettaessasi 20 euroa tai enemmän.

Lunasta bonus

Bonus: 200% talletuksellesi 100€ asti

- Ei bonuskoodia. Automaattisesti ensimmäiselle talletuksellesi.
- 10x kierrätys (1.80 minimikerroin).

Perusasiat kunnossa suomalaisia ajatellen

Turvallinen peliympäristö ja suorat kotimaiset verkkopankkitalletukset kuuluvat myös ComeOnin repertuaariin.

ComeOn otti käyttöönsä suomenkieliset nettisivut ja asiakaspalvelun keväällä 2011. Saat apua ongelmiisi kotimaisella kielellä livechatin, puhelimen ja sähköpostin kautta!


ComeOn aiheisia uutisia

07.04.2011 klo 17.17ComeOnin vedonlyönti avattu - talleta ja voita matka Mestareiden liigan finaaliin


Vieras Jatz kirjoitti:

Itse olen testaillut viime vuosien aikana useita vedonlyöntifirmoja. Ylivoimaisesti parhaaksi ja luotettavimmaksi firmaksi olen huomannut Comeon.comin. Sivut ovat hienot ja selkeät, kirjautumalla ja pelaamalla kerää bonuspisteitä, joilla voi cashbackien lisäksi osallistua kymmeniin eri arvontoihin. Kertoimet ovat aivan yhtä hyvät kuin muissakin firmoissa. Comeon.com panostaa selkeästi olennaisiin asioihin, kuten asiakaspalveluun. Lähetin samat luottodokumentit ensin Comeonille ja sitten Nordicbetille. Comeonille ne kelpasivat välittömästi, sen sijaan Nordicbet ei hyväksynyt niitä. Epäkohtelias asiakaspalvelu oli viimeinen pisara. Toinen lähes yhtä huono firma on Betsafe, josta voitin muutaman satasen, mutta alkoivat samalla tavalla vänkyröimään dokumenttien kanssa, joten pelasin rahat helvettiin - kiitos ja hyvästi tällekin firmalle. Kun voitin kyseisen summan, jokapäiväiset mainostekstiviestit loppuivat kuin salamaniskusta, eivät näytä piittaavan asiakaista, jotka tuottavat heille tappiota. Lisäksi Comeon.com maksaa voitot muita pelifirmoja nopeammin.

Lähetetty 01.07.2014 klo 15.36


Kommentoi Anna uusi kommentti

Nimimerkki
Varmistuskoodi
Kommentti


Lisää vedonvälittäjiä

Unibet
100 € bonus
Guts
100 € bonus
NordicBet
50 € edestä ilmaisvetoja
Pinnacle
Korkeat kertoimet
Betsson
100 € bonus
Expekt
50 € riskitön veto
Betsafe
150 € bonus
Betway
100 € bonus
bet-at-home
100 € bonus